Van Leeuwen Verhuur breidt verhuurvloot uit met zuinige DFSK CityTransporter

Van Leeuwen Verhuur breidt verhuurvloot uit met zuinige DFSK CityTransporter

Sinds 1 juli 2015 is Van Leeuwen Truckservice officieel dealer van de DFSK CityTransporter.  Voor de regio Zuid-Holland is Van Leeuwen Truckservice vanuit de vestingen Waddinxveen, Maasdijk en Ridderkerk actief. Naast de verkoop van de DFSK CityTransporter heeft Van Leeuwen deze voertuigen vanaf heden ook toegevoegd aan haar verhuurvloot.

 

Elke transportondernemer heeft ermee te maken, de pieken en dalen binnen de vraag naar transport. In een piekperiode is het prettig wanneer u gebruik kunt maken van extra transportmaterieel, zonder daarvoor zelf grote investeringen in materieel te moeten doen. Huren biedt dan een goede en tijdelijke oplossing. Met de toevoeging van de DFSK CityTransporter aan de verhuurvloot kan Van Leeuwen Truck haar klanten ook voorzien van een tijdelijke, duurzame oplossing.

LOGO VLverhuur

 

 

In de markt blijkt de vraag naar duurzame, milieubewuste transportoplossingen alsmaar toenemen. In veel gevallen betreft dit  inzet voor een beperkte periode. De optie om het voertuig te huren is dan een uitstekende oplossing.

Een dag, een week of langer een truck, trailer of lichte bedrijfswagen huren tegen een gunstig tarief? Van Leeuwen Truck heeft volop mogelijkheden om uw business draaiende te houden. Naast MAN trekkers & bakwagens, VW Crafter/Transporter en Caddy is de verhuurvloot nu uitgebreid met:

 

DFSK CityTransporter, zowel in 100% elektrische of CNG (GroenGas) uitvoering (ook dubbelcabine!)

 

Bij onderhoud en reparatie wordt een speciaal tarief voor het vervangend vervoer geboden.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de werkplaatsreceptie:

Waddinxveen : 0180 – 63 93 60 / verhuur@leeuwentrucks.nl

Maasdijk : 0174 – 52 63 33 /  verhuur@leeuwentrucks.nl

Ridderkerk: 010-7410600 /  verhuur@leeuwentrucks.nl


Foto van Leeuwen 2 Foto van Leeuwen 3