Compacte kracht

•    Veelzijdig & multifunctioneel
•    Breed inzetbaar
•    Compact & praktisch

e-power
GroenGas
Benzine Euro95

Compacte kracht

De innovatieve modellen van CityTransporter zijn compact en milieubewust, maar zonder in te leveren op prestaties. Het lage eigen gewicht in combinatie met het hoge laadvermogen zorgt voor voertuigen die op een breed terrein inzetbaar zijn. Stadscentra, smalle straten, groenstroken en paden; de multifunctionele CityTransporter doet overal zijn nuttige werk. Welk bedrijfsvoertuig u ook zoekt, CityTransporter is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en praktische carrosserievarianten. Denk daarbij aan veelzijdige voertuigen voor gemeentelijke- en overheidsdiensten (groenvoorziening, veegvuil, gladheidbestrijding). Of aan voertuigen voor service & utility, bezorgdiensten en ondernemers zoals slagers, bakkers, loodgieters en schilders.

Duurzaam

Maatschappij en milieu stellen steeds hogere eisen aan bedrijfsvoertuigen. CityTransporter voldoet moeiteloos aan de strengste richtlijnen.

Prijsbewust

De lage prijs, de veelzijdigheid en de betrouwbare techniek geven de CityTransporter een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.